Istoric

Firma Comodi a fost fondata in anul 1992 in Oradea. Pe parcursul acestor ani am acumulat cunostiinte si o experienta vasta in domeniul incaltamintei, dezvoltandu-ne semnificativ pe partea de infrastructura si personal, si imbunatatind de asemenea procesul de productie prin investitii in aparate si masinarii profesionale.

In aceasta perioada de la infiintare pana in prezent, Comodi a produs incaltaminte pentru numeroase branduri importante de pe piata mondiala, cum ar fi Porsche Design, Tommy Hilfiger, Puma, Woolrich, Harmont & Blaine.

Scopul firmei noastre este de a asigura managementul calitatii, satifactia si increderea clientilor si de asemenea mentinerea pozitiei noastre pe piata.

Productie

Modelul nostru de business se axeaza pe productia de incaltaminte pentru branduri importante din intreaga lume la preturi competitive si standarde de calitate ridicate. Compania noastra pune mare accent pe controlul calitatii si pastrarea unor relatii bune cu clientii nostri. De asemenea, avem o capacitatea de productie de aproximativ 700 de perechi pe zi, in functie de complexitatea modelului. Stilurile principale pe care le producem in cadrul companiei noastre sunt: tenisi, ghete, sandale, mocasini, pantofi sport si pantofi de copii, dar si altele.

Suntem mereu deschisi la oportunitati noi de a colabora cu companii de incredere, de aceea incurajam pe oricine este interesat si serios in legatura cu crearea sau productia unui nou stil de incaltaminte, sa ia legatura cu noi, astfel avand posibilitatea de a crea o noua relatie benefica pentru ambele parti.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 20200520_154346-1-1024x418.jpg